Sådan fungererdet trin for trin

Forventningsafstemning og arbejdsprocessen

Vi vil altid starte med at forventningsafstemme med dig, omkring de drømme du har til den perfekte brudekjole. Det er utroligt vigtigt for os, at du er med os igennem hele processen, hvor vi ikke bare inkluderer dig i vores tanker og visioner, men ikke mindst i selve udformningen af kjolen, designet og den endelige tilretning. Ydermere er det vigtigt for os, at vi sammen stiler efter et forløb, der er skræddersyet til dig og dine behov og vi med udgangspunkt i dette, ender med det perfekte resultat.

Sammen med dig, kan vi forme lige præcis den couture bryllupskjole du ønsker. En kreation der er unik og med et personligt præg, der fremhæver dine bedste sider, er målet for os. Vi ønsker, at den bryllupskjole du skal bære, skal give dig en magisk følelse af skønhed og lykke, som du kan tage med dig til din store dag og dermed fuldende dit bryllup.

Vi fokuserer som sagt på dine behov og ønsker, og sørger for at du føler dig komfortabel igennem hele forløbet, hvad end du vælger at starte din rejse på vores private showroom eller i dit eget hjem. Uanset hvad du vælger, stiler vi efter et tæt samarbejde igennem hele processen, for at kunne yde den bedste service og leve op til dine forventninger.

Hos Copenhagen Couture går vi meget op i den personlige kontakt, for at kunne give dig den bedst mulige vejledning, igennem hele processen. Både mht., hvad der passer bedst til din kropstype, men også komme tættere på den personlighed du er, og derved ramme dine brudekjoleønsker bedst muligt.

Kontakt/Møde

– ideer, inspiration og tankestrøm

Vi vil tage udgangspunkt i de ideer og tanker du har gjort dig om din drømmekjole. Evt. har du din egen skitse, eller billeder du er inspireret af, og sammen kan vi tale om de ønsker du har til evt. materialer, farve, udskæring, silhuet, modeller etc., herunder også om evt. slør eller anden hår accessories du ønsker. Vi vil også meget gerne høre om hvem du er, og i samme seance, vil vi fortælle dig yderligere omkring de praktiske detaljer, pristilbud og hvad du kan forvente igennem hele processen. Inden vi ender mødet, bliver alle dine mål taget og efter mødet sender vi dig en mail, med en bekræftelse og en beskrivelse af, hvad vi er kommet frem til sammen.

Kontakt

– processen i gang, tæt korrespondance, billeder, input

Vi har nu fået sat gang i hele processen og videregivet dine mål og ønsker til vores dygtige og erfarne skrædder. Igennem hele forløbet, tilbyder vi at sende billeder af bryllupskjolen, så du kan følge med og komme med evt. rettelser.

Kontakt/Møde

– din kjole er færdig, evt. tilretninger

Nu er din kjole syet færdigt og vi mødes igen så du kan prøve din kjole. Her har vi mulighed for små justeringer, at rette længden eller/og andre detaljer.

Møde

- eventuelt

Hvis ikke du har fået din kjole med ved 3. møde, grundet tilretninger, får du din kjole med ved fjerde møde, efter disse tilretninger er lavet. Kjolen bliver afleveret i en dragtpose, og inden vores sidste møde, skal hele beløbet naturligvis være betalt. Bemærk venligst, at slør og evt. andre hår accessories, er inkluderet i det samlede beløb.

Book en aftale

Har du lyst til at prøvet vores brudekjoler? Book tid i vores showroom ved at benytte vores bookingsystem.

Book tid