Ofte stilledespørgsmål

Er det nødvendigt at booke tid til visning/prøvning af jeres brudekjoler?

Nej det er ikke nødvendigt og du bestemmer helt selv, om du ønsker alt skal foregå online. Vi skal i hvert fald nok gøre vores bedste for, at din kjole bliver leveret med de helt korrekte mål, så kjolen passer perfekt når den er leveret. Men det er selvfølgelig altid en god ide, at booke en tid til prøvning, af de brudekjoler vi har til rådighed. På denne måde kan du være helt sikker på, at der ikke skal påregnes ekstra tid til evt. tilretninger og samtidigt kan du få en ide om, hvordan kjolen sidder på dig.

 

I hvor god tid bør jeg booke en prøvning?

Vi er ret fleksible og er meget hjælpsomme med at finde en tid, der passer dig bedst. Aftener og weekender er at foretrække, men ring og snak med os om det, så skal vi nok gøre vores bedste for at tilpasse dine ønsker.

 

Hvor meget tid sætter i af, når man booker et møde?

Vi sætter den tid af, som der er brug for og der er ingen yderligere omkostninger ved dette. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med forløbet og den service vi yder.

 

Hvor mange personer, bør jeg tage med til prøvningen?

Det er helt op til dig, hvem du har lyst til at tage med. Du skal dog huske på, at alle har hver deres mening, hvilket godt kan være forvirrende, når det i forvejen er svært at vælge en kjole. Desuden er kjolen en del af overraskelsen på dagen. Uanset hvad, er VI, i hvert fald, villige til at vejlede dig omkring alle detaljer, stofvalg, silhuet etc.

 

Hvordan foregår selve prøvningen?

Efter du har taget kontakt til os, finder vi en dag, hvor du kan komme og prøve en af vores smukke, færdigsyede couture kjoler. Uanset om du vælger at få lavet kjolen på bestilling, kan du altid vælge at prøve at de couture kjoler vi i forvejen har, så du enten kan blive inspireret eller få en ide om, hvordan den skal sidde på din krop. Du kan læse mere om detaljerne under arbejdsprocessen.

 

Hvordan foregår forløbet hos jer, når jeg gerne vil have en couture brudekjole på bestilling?

Efter at du har taget kontakt til os, booker vi en dag til det første møde, hvor vi kan forventningsafstemme og tale om de ønsker du har til din drømmekjole. Du er meget velkommen til at tage billeder/blade med som inspiration, så vi sammen kan komme din drøm nærmere. Under første møde tager vi også dine mål, som bliver sendt til vores skrædder samme dag.
Gnsn. holder vi møder 3 gange igennem hele forløbet, alt efter om det hele forløber som vi planlægger. Der kan altid tilføjes et ekstra møde. Du kan læse meget mere detaljeret om hele forløbet, under arbejdsproces.

 

Skal jeg forberede mig inden mødet med jer?

Det er altid en god ide at gøre sig lidt overvejelser om hvad du kan lide. Skal det være stort, smalt, blonder, perler, med/uden slids etc. Det er ikke sikkert, at det er det, du ender op med, men så har vi et udgangspunkt. Du kan som sagt også vælge, at udgangspunktet skal være de brudekjoler, vi i forvejen har i hænde og som du er meget velkommen til at prøve. Lyst undertøj er altid en fordel, men intet krav og det vil det også være en god ide at tage et par sko med, hvis du skal prøve en af de færdigsyede kjoler.

 

Er brudekjolerne på jeres hjemmeside nogle man kan prøve?

Ja det kan du. Du kan også vælge silhuetten og få designet en anden, få syet en model der ligner, f.eks. undlade slids osv.

 

Syer i couture brudekjoler i store størrelser?

Ja, vi syer fra str. 32 til og med str. 46. Du er meget velkommen til at spørge ind til vores størrelser, eller hvis du har en anden størrelse i tankerne.
Du kan vælge at betale med det samme, når ordren bliver afgivet på en af vores færdigsyede couture kjoler online. Ved bestillingskjolerne tager vi første halvdel af betalingen efter første møde, og resten af betalingen når kjolen er helt færdigsyet og leveres til dig/afhentet.

 

Hvornår skal jeg betale for min brudekjole?

Du kan vælge at betale med det samme, når ordren bliver afgivet på en af vores færdigsyede couture kjoler online. Ved bestillingskjolerne tager vi første halvdel af betalingen efter første møde, og resten af betalingen når kjolen er helt færdigsyet og leveres til dig/afhentet.

 

Hvad gør jer, hvis jeg er utilfreds?

Hos Copenhagen Couture, går vi utroligt meget op i, at du oplever tilfredshed igennem hele forløbet hos os. Vi vil gøre alt for at du er helt og aldeles tilfreds, når de sidste tilretninger er lavet og du går herfra med din drømmekjole.

 

Hvordan behandler i en online ordre?

Hvis du kun har mulighed for at bestille din ordre, via vores hjemmeside, uden fremmøde og det hele skal foregå online, er samlet leveringstid er sammensat af to dele. Den første del er skrædder tiden, gnsn. 3-7 dage, hvilket vil sige, fra din betaling er modtaget og din kjole bliver skræddersyet efter dine krav, som vi selvfølgelig har fået på plads telefonisk eller over e-mail. Den anden del er den faktiske forsendelse tid, dvs. den tid det tager for pakken skal leveres af kurerer til destinationen. Standard levering tager normalt 3-5 dage. Husk vi også tilbyder at køre ud til din hjemmeadresse, se venligst under arbejdsproces eller FAQ spørgsmål.

 

Hvordan leverer i jeres ordre?

Vi leverer forsendelsen med Post Nord. Vi sender altid forsikret, så du har mulighed for at spore din vare online. Når dine varer er sendt ud, vil vi sende dig et trackingnummer, så du kan spore din levering når som helst.

 

Hvilke betalinger accepterer i og får jeg en kvittering?

Vi accepterer alle former for kreditkort betaling inkl. Mobilepay. Du har selvfølgelig også mulighed for at betale kontant. Uanset betalingsform, sørger vi altid for at du får en kvittering enten på mail eller i hånden.

 

Hvor lang tid tager det at sy og levere min kjole?

Hvis du vælger en af vores færdigsyede kjoler, bliver ordren bekræftet omgående, og ligeså snart vi har dine oplysninger vedr. mål og andre detaljer vi skal have tilføjet, videregiver vi dine oplysninger til vores skrædder. Når hun godkender ordren, går hun i gang med ordren omgående. Dette kan tage 3-7 dage og ligeså snart kjolen er færdigsyet, bliver den sendt til os. Vi holder dig selvfølgelig ajour omkring forløbets fremgang, ligesom du også får besked, når vi har kjolen i hænde og den kan afhentes/leveres.

Hvis du vælger at få lavet din kjole på bestilling, gælder stort set de samme proces, bortset fra den tid vi skal bruge på at mødes og snakke om designet, få taget mål, tilretning etc. Der kan påregnes 1-2 dage ekstra til omløbstiden.

 

Hvor lang tid har jeg til at annullere eller ændre en ordre?

I tilfælde af at du vil annullere eller foretage ændringer i din ordre, bedes du kontakte os inden for 24 timer efter din bestilling. Hvis du ønsker at foretage ændringer i din ordre, bedes du kontakte os med dine ønsker hurtigst muligt. Bemærk venligst, at der ikke vil blive påregnet gebyr for de ændringer du anmoder om.

 

Returvarer – kan jeg få en refundering?

Er uheldet ude og kjolen afviger meget fra det oprindelige design, sørger vi for at rette op på opgaven hurtigst muligt. Vi giver desværre ingen penge retur.

 

Har Copenhagen Couture en fysisk butik?

Nej, vi er en online butik, med privat showroom, hvor vi holder møderne efter eget ønske.

 

Har jeg mulighed for at annullere min ordre?

Dette er desværre ikke muligt efter påbegyndt ordrer. Vi sender oplysningerne videre til vores skrædder, som kort tid efter går i gang med at sy ordren.

 

Er det sikkert at handle hos Copenhagen Couture?

Hos os går vi til det yderste, for at sikre sikkerheden og vores kunders oplysninger. Vi opbevarer ikke dine betalingsoplysninger på hjemmesiden. Både vores betalinger via kreditkort samt mobilepay anser vi får at være sikker og troværdig. Vi videregiver ej heller dine oplysninger til tredjepart. For flere detaljer, se venligst under Betingelser.

Book en aftale

Har du lyst til at prøvet vores brudekjoler? Book tid i vores showroom ved at benytte vores bookingsystem.

Book tid