Lær os lidtbedre at kende

Hvad vi står for

Hos Copenhagen Couture tilbyder vi smukke couture brudekjoler, til alle kommende brude i Danmark og Skandinavien. Inspireret af nordisk stil, prioriterer vi høj kvalitet i alle de nøje udvalgte materialer vi bruger, til vores færdig- samt skræddersyede kjoler. Stilrenhed og tidløst design med kant, er det bærende element i vores designs, men vi er samtidig åbne over for diverse specielle ønsker du måtte have, til præcis den kjole, du drømmer om.  

Vi går meget op i, at kun det bedste er godt nok for vores kunder og prioriterer perfektion til det yderste, hvorfor vi sørger for, at din drømmekjole bliver syet af en anerkendt skrædder, med mange års erfaring bag sig. Det gælder både hvad angår de skræddersyede designs, men også den kommunikation vi har med dig igennem hele processen. Det er nemlig også utrolig vigtigt for Copenhagen Couture, at tilpasse sig kundens ønsker og at vi kan stå inde for de kjoler vi leverer.

Vi mener, at du som brud, bør emme af skønhed, på din helt egen unikke måde, ved at sætte dit personlige præg på kjolen. En smuk brudekjole, repræsenterer også et livslangt løfte – et løfte vi hos Copenhagen Couture forstår betydningen af. I tæt samarbejde med dig, vil vi bestræbe os på at lede dig igennem forløbet med den rette vejledning. Understøttet af vores skrædders mange-årige erfaring og viden, inden for det håndværksmæssige, herunder stof-, farvevalg og styling, kan vi sammen finde den perfekte pasform, der klæder dig bedst.

Vi sørger for at vælge de helt rigtige kvalitetsstoffer og materialer til din brudekjole, efter eget valg, hvilket er en del af processen, når vi forventningsafstemmer ved første møde (se venligst under arbejdsproces). Vi kan uden tøven garantere, at vores erfarne og anerkendte skrædder, sætter en ære i at sørge for, at det håndværksmæssige bliver kreeret, som du har drømt om og at hver en detalje og udsmykning bliver lavet med omhu, som i et stykke pittoresk kunstværk.

Du kan læse mere detaljeret om processen og hvad du kan forvente inden vi afleverer din kjole til dig. Ved yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, helt uforpligtende.  

Ayla Baykan

Kvinden bag Copenhagen Couture, iværksætter og kreativ direktør

Jeg har altid haft stor passion hvad angår mode og design, og fra barnsben, har jeg haft en drøm om at arbejde med det. Det lå også lidt i kortene, da jeg kommer fra en familie med mange kreative og selvlærte talenter, især min bedstemor og mor har været min største inspiration, da jeg er vokset op med, at der er blevet kreeret smukke kjoler med perler, blonder og floretter, igennem hele min barndom. Disse to stærke kvinder, som har været mine forbilleder livet igennem, gjorde ikke desto mindre, at jeg havde endnu mere lyst til at føre min drøm ud i livet. Jeg har, så længe jeg kan huske, holdt mig ajour med tidens trends og elsket styling, men ideen om at skabe couture brudekjoler, blomstrede først for alvor, da jeg SELV skulle kaste mig ud i at finde min egen drømmebrudekjole. Jeg vidste på forhånd, at det ikke ville blive en nem opgave, da jeg, ligesom alle andre kommende brude, allerede havde en ide om, hvordan min brudekjole skulle se ud.

Det der var den største udfordring og som jeg konstant blev konfronteret med var, at min drømmekjole ikke var til at finde i butikkerne. Når jeg endelig fandt en kjole jeg var vild med, ville det tage 6 måneder for butikkerne at hente den hjem til Danmark så det var også hvor lang tid hele processen tog.
Både selve det, at finde og vælge kjolen, har været mere krævende, end jeg havde forestillet mig. Virkeligheden ramte mig dog først for alvor, da jeg måtte erkende, hvor meget tid jeg havde brugt på diverse hjemmesider og butikker, for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Især da jeg var ude og prøve kjolerne, gik det op for mig, hvor meget følelse, man egentlig lægger i at finde den helt rette kjole. Mens alle disse besværligheder jeg mødte på min vej, tog til, blev samtidig tanken om at åbne en online butik, mere og mere tiltalende for mig. En online butik, hvor jagten på den perfekte brudekjole, bliver lettere tilgængeligt for den moderne, travle brud, i Danmark og Skandinavien, den stærke kvinde, som altid er på farten og ikke har alverdens tid til lange udsættelser, ventetider, utallige tilretninger etc. Jeg endte ud i at få min kjole skræddersyet, hvilket jeg ikke har fortrudt et sekund. Nu havde jeg selv i månedsvis mærket på egen krop og eget sind, hvor stressende et forløb, man kan ende ud i som brud, i jagten på den perfekte brudekjole. Dette forstærkede atter min overbevisning om, hvor meget der er brug for en online shop, hvor man ikke nødvendigvis behøver en færdigsyet kjole, fordi man er en brud på farten, men også i den grad bør have mulighed for at få skræddersyet den perfekte kjole, uden at det skal betyde, at man skal vente i mange måneder og inden at man når til den pragmatiske ende af bridezilla-skalaen

Book en aftale

Har du lyst til at prøvet vores brudekjoler? Book tid i vores showroom ved at benytte vores bookingsystem.

Book tid